English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenHet Poeder van het gewichtsverlies

steroid Huis van poedertrenbolone 10161-33-8 brouwt Poeder van het het Gewichtsverlies van Steroïden het Krachtige Anabole Steroïden

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
  • Product Details

steroid Huis van poedertrenbolone 10161-33-8 brouwt Poeder van het het Gewichtsverlies van Steroïden het Krachtige Anabole Steroïden

Van Goede Kwaliteit steroid Huis van poedertrenbolone 10161-33-8 brouwt Poeder van het het Gewichtsverlies van Steroïden het Krachtige Anabole Steroïden Verkoop

Grote Afbeelding :  steroid Huis van poedertrenbolone 10161-33-8 brouwt Poeder van het het Gewichtsverlies van Steroïden het Krachtige Anabole Steroïden

Shenzhen Shijingu Technology Co., Ltd.

Site Member

China

Business type: Manufacturer

Cambridge Gardens, Longgang District, Shenzhen, China

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: skype zarazhou3
Certificering: UV DECTETION
Modelnummer: 10161-33-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1G
Gedetailleerde productomschrijving

 

Het Trenbolone 10161-33-8 Huis brouwt Poeder van het het Gewichtsverlies van Steroïden het Krachtige Anabole Steroïden

 

 

Snel Detail:

Andere naam: bèta-Trenbolone
CAS-registeraantal: 10161-33-8
Moleculaire formule: C18H22O2
Molecuulgewicht: 270.37 
Analyse: 99%
Verschijning: Wit aan lichtgeel poeder
Gebruik: Het kan voor de spierbouw worden gebruikt. Trenbolone is de krachtigste anabole steroïden en letterlijk in de handel verkrijgbaar conventioneel. Trenbolone is uiterst krachtige, indrukwekkende, en veelzijdige anabole steroïden die om aan een zware sluier van gerucht, misverstand, en mystiek neigen te lijden.
 Beschrijving:

Trenbolone is hoofdzakelijk een derivaat van Nandrolone met sommige zeer significante verschillen in zijn chemische eigenschappen en sterkte. Trenbolone en zijn ouderhormoon Nandrolone allebei behoren tot een klasse/categorie van anabole die steroïden als 19 noch samenstellingen wordt een bekend, of 19 nors (plotseling voor nortestosterone 19). 19 noch de anabole steroïden worden geëtiketteerd zoals zulke omdat zij de 19de koolstof op hun structuur niet hebben – deze koolstof bestaat op Testosteron en alle andere anabole steroïden met uitzondering van 19 noch samenstellingen, zoals Nandrolone en Trenbolone.

Het is deze extra wijzigingen van dubbel-banden bij koolstof 19 en 11 die Trenbolone om niet alleen bestand tegen aromatisatie verlenen te zijn, maar om volledig immuun voor het te worden en niet te kunnen op elkaar inwerken wat zo ooit met het aromataseenzym. Deze wijzigingen zijn ook de oorzaak van de verbeterde andrognic sterkte van Trenbolone uiterst (zijn capaciteit om bij een veel grotere sterkte aan de androgen receptor te binden) en zijn capaciteit tegen metabolische analyse in het lichaam hoogst bestand te blijven.

De chemische die wijzigingen boven resultaat die in Trenbolone worden beschreven dramatisch meer machtig van androgen en anabool dan zijn voorouderhormoon Nandrolone, of zelfs Testosteron worden. Het testosteron wordt gebruikt als de basislijnverwijzing waardoor alle andere anabole steroïden tegen worden gemeten en vergeleken bij (heel erg zoals hoe de Celsius-temperatuurschaal het koken en het vriespunt van water als basisverwijzing voor temperatuurmeting gebruikt).
Toepassingen:

Trenbolone bezit in het bijzonder zeer sterke bindende affiniteit (veel sterker dan Nandrolone) voor Progesteronereceptor 1. Zoals hierboven vermeld, is dit één van de factoren in kwestie waar Trenbolone bijwerkingen bezit die bijna nooit in andere anabole steroïden worden gezien die geen Progestins zijn. Zijn de Progestogenic bijwerkingen bijna identiek aan de bijwerkingen van Estrogenic, en zij omvatten: de strenge endogene sluiting van de Testosteronproductie/afschaffing, gynecomastia, en waterbehoud. Men heeft bepaald dat de activiteit van Progestins dicht gecorreleerd met de activiteit van Oestrogeen in het lichaam is.

 


 

Specificaties:

Productnaam

Trenbolone

Andere naam

bèta-Trenbolone

CAS-registeraantal

10161-33-8

EINECS 

-

Moleculaire formule

C18H22O2

Molecuulgewicht

270.37

Analyse

99%

Verschijning

Wit aan lichtgeel poeder

Pakket

1kg/aluminium foliezak of zonodig

Gebruik

kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt

Minimumordehoeveelheid

10g

Het verschepen

Door uitdrukkelijke koerier

Het verschepen belangrijke tijd

Binnen 24 uren na het ontvangen van de betaling

Betalingsopties

De Western Union, MoneyGram, T/T

Prijs

Onderhandeld

 

 

 

Concurrentievoordeel:

Wij specialiseren ons in steroid poeder en hebben professionele logistische bedrijven om het verschepen te schikken. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering, het veilige verschepen en de attente naverkoopdienst bereiken het vertrouwen en het lof over de hele wereld van de klanten.

Contactgegevens
China Pharmaceutical & Chemical Online Market

Contactpersoon: Jiny Tien

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)