English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenBouw van de spier steroïden

Steroïden van de Cyclussteroïden van Anadroloxymetholone de Scherpe voor de Magere Spierbouw

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Steroïden van de Cyclussteroïden van Anadroloxymetholone de Scherpe voor de Magere Spierbouw

Van Goede Kwaliteit Steroïden van de Cyclussteroïden van Anadroloxymetholone de Scherpe voor de Magere Spierbouw Verkoop

Grote Afbeelding :  Steroïden van de Cyclussteroïden van Anadroloxymetholone de Scherpe voor de Magere Spierbouw

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Legit van China Bron

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: Legit van China Bron
Merknaam: MARVEL PHARMA
Certificering: GMP,SGS,ISO
Modelnummer: 434-07-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100g (de Eerste proeforde kan worden verminderd aan 10g)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 100g/foliezak of zonodig
Levertijd: Met 24 uren na betaling neer
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 500KG/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: spier de resultaten van de anadrolcyclus van de bouwsteroïden MF:: C21H32O3
Andere Naam: oxymetholone, anadroltabletten, Anadrolic, Anadroll CAS: 434-07-1
Zuiverheid: 98% omhoog efficiënte dosering: 50 - 150mg per dag
Functie: de spierbouw, gewichtsverlies Schip aan: Groot-Brittannië, de VS, Rusland, Polen, Spanje, Zweden, Noorwegen, Canada en wereldwijd

Koop spier van de anadrolcyclus van de bouwsteroïden van de resultatenoxymetholone de supplementen van de de spiergroei

 

Waar te om spier de bouwsteroïden te kopen vloeit de anadrolcyclus de groeisupplementen van de oxymetholonespier voort? Is het WONDER wettelijk PHARMA?

Het is weet algemeen dat anadrol zeer sterke en efficiënte mondelinge anabole steroïden is, daar is zo vele leveranciers online voor anadrol in poeder en tablettenvorm, zodat moeten wij het weten waar te om anadrol te kopen en hoe te om anadrol online veilig te kopen. U kunt op Wonder Pharma altijd vertrouwen aangezien uw loyale leverancier voor ruw steroid poeder, het in ruw steroid poeder meer dan 7 jaar is geweest. Wij doen altijd zaken eerst met eerlijkheid, kunt u de overzichten van wonderpharma in musclegurus, muscel-besprekingsenz. forums controleren.


Anadrolgeschiedenis

Het eerste ding dat wij moet meer over anadrolachtergrond kennen zal doen. Oorspronkelijk, Oxymetholone, beter - gekend als Anadrol of A50, werd ontwikkeld door Zoltan Pharmaceuticals, die niet, in de jaren '60 meer bestaan. wegens de onwetendheid van de tijd, en het gebrek aan andere alternatieven, werd de drug zelfs gegeven aan kinderen. Oxymetholone werd gebruikt om met de spiergroei in patiënten met ondervoeding en de groeiproblemen te helpen; bovendien werd het gegeven aan osteoporose en bloedarmoedepatiënten. Op tijd, werd het duidelijk dat de bijwerkingen van anadrol zo ruw zijn dat sommige patiënten met het verspillen van ziekte leverproblemen ontwikkelden en een alternatieve drug als vervanging werd ontdekt.

Nochtans, een paar decennia later, oxymetholone opnieuw weer op om is gedoken om met HIV/AIDS te helpen die syndroom verspillen dat

 

Bij het bodybuilding, anadrol het grootste deel van zijn populariteit toe te schrijven aan de schaamteloos bevordering wordt bereikt die door Dan Duchaine. U kunt M. Duchaine de vader van de moderne ondergrondse steroid beweging roepen. Dan Duchaine wierf oxymetholone als goedkoper alternatief aan dianabol, en met meer klap voor de bok. In feite, hoorden die van ons die Dan kenden, de geruchten die hij zelf-ingespoten anadrol door het in zijn huis te brouwen. Waar of niet, zou Dan één van de eerste Ondergrondse Laboratoria (UG Laboratoria) in de geschiedenis van de V.S. kunnen gehad hebben.

 

Een weinig historische UG informatie voor u kerels: Men kletste dat Dan Duchaine als resultaat van nierziekte stierf die hij zich door teveel anadrol heeft ontwikkeld te testen en te gebruiken!

 

Wat is Anadrol (Oxymetholone)?

Alvorens wij anadrolcyclus voor de spierbouw nemen, moeten wij goed weten wat eerst anadrol is. Anadrol is in de steroid Groep van Dihydrotestosterone (DHT), maar liet niet dat dwaas u. In tegenstelling tot onze favoriete op DHT betrekking hebbende scherpe steroïden zoals anavar, winstrol en primobolan, kunt u niet met anadrol mager worden zelfs als u probeerde. Het is interessant hoe een pasmunt aan een chemische structuur van steroïden zo veel verschil kan maken. Realistisch, wordt de enige belangrijkste verandering in oxymetholone gedaan met de toevoeging van de 2 hydroxymethylenegroep aan zijn chemische structuur. Nochtans, is het resultaat, met anadrol die één van de hardcore mondelinge het ophopen steroïden op de planeet, iets zijn die alle bodybuilders verrast.

 

Oxymetholone heeft zeer slechte capaciteit om aan de androgen receptor (als de meeste DHT verwante steroïden) te binden; in feite, hebben de studies getoond de band het is moeilijk zo laag is het niveau zelfs om te bepalen. U kunt het bij winstrol vergelijken wanneer het over androgen receptoraffiniteit komt. Bovendien kan het niet in oestrogeen omzetten, en het is geen progestin. Hoewel, er een overtuiging in wetenschappelijke cirkels is dat het de oestrogeenreceptor kan op de een of andere manier bevorderen – dit heeft nog volledig worden bestudeerd.

 

Anadrol versus Dianabol

Wij zullen vinden dianabol ook zeer sterke anabole steroïden, zo wat over Anadrol versus Dianabol is? dit is een gemeenschappelijke vraag, die nooit, vooral in het powerlifting van cirkels vastbesloten wordt. De reden is eenvoudig, zijn 70%+ van anadrolgebruikers powerlifters die maximummacht en maximumsterkte met weinig achting aan bijwerkingen zoeken. Rond uw gymnastiek, kijk zie grote bloated powerlifter met het rode gezicht? Dat is anadrol sprekend en het spreekt groot! Het milligram van Milligramanadrol is minstens tweemaal krachtig in verpakking op massa wanneer vergeleken bij dianabol. Zeker, is de massa niet mooi, bent u bloated en gezwollen, maar u bent sterk en massief.

 

Als u in het powerlifting bent of u super sterk wilt krijgen, super is snel, anadrol de steroïden voor u. Anderzijds, als u hardere aanwinsten met minder opzwellen en kanten zoekt, ga met dianabol. Over het algemeen, zullen 4 van de 5 kerels dianabol voor het ophopen kiezen, met 1 standout die voor anadrol gaan die hardcore massaaanwinsten werkelijk worden.

 

Ik beloof u dit, zijn er geen betere steroïden op deze planeet dan anadrol wanneer het over het toenemen van en het bereiken van snelle massa komt. Het kan iedereen groot en massief maken, en het snel het.

 

Wat zijn de bijwerkingen van Oxymetholone?

Anadrol komt aan u houdt van een geladen kanon, zodra u in brand steekt dat de eerste kogel (neem dat eerste pil) de bijwerkingen begint en niet ophoudt tot u met de cyclus wordt gedaan. In plaats van één voor één het gaan over bijwerkingen, besliste ik u een lijst te geven:

1. Bloated gezicht
2. Bloeddruk (hypertensie)
3. Hoofdpijnen
4. Lagere achterpompen en klemmen
5. Leverproblemen (de kwesties van het leverenzym)
6. Gynecomastia (Wijfjesmezen)
7. Acne
U zal benieuwd zijnd die heel wat bijwerkingen, recht zijn? Daarom hebt u cyclushulp nodig wanneer het gebruiken van anadrol.  Ik stel Cardarine (GW-501516) en N2Guard met elke cyclus voor.

 

Hoe neem ik Anadrol en bij welke dosering?

Tot slot bespreek hoe te om anadrolcyclus effectief te nemen. Over het algemeen, komt anadrol slechts in mondelinge vorm. Ja, realiseerde ik ik vermeldde Dan Duchaine het inspoot, maar dat is geen gemeenschappelijke voorbereiding van de drug. In het meeste gemeenschappelijke formulier, 17-alpha--Alkylated oxymetholone (17aa), betekenend overleeft het de eerste pas zodra het de lever toe te schrijven aan een wijziging bij de 17de koolstofpositie raakt. In eenvoudige termen, kunt u het zonder zich het ongerust maken over absorptie of verlies van product mondeling nemen.

 

Voor mensen, is de dosering gewoonlijk 50-100 milligrammen (mgs) per dag, en het wordt gewoonlijk gestapeld met andere natte het ophopen steroïden zoals testosteron en deca-durabolin.

 

Voor vrouwen, is het verhaal een weinig verschillend. M. Duchaine stelde een dosis 10mgs per dag voor vrouwen voor, maar dat werd hoofdzakelijk geprobeerd op zijn het bodybuilding en geschiktheidsmeisjes.

 

Kunt u me sommige anadrolcycli geven?

Alle cycli met deze samenstelling hopen en nat in aard op, zodat is er geen behoefte om over alle natte het ophopen cycli daar te gaan. Ik zal u de populairste het ophopen cyclus geven.

Anadrol het Ophopen Cyclus

Week Sustanon 250 DecaDurabolin Anadrol Aromasin CardarineGW-501516 N2Guard
1 500mgs/EW 600mgs/EW 50mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
2 500mgs/EW 600mgs/EW 50mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
3 500mgs/EW 600mgs/EW 50mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
4 500mgs/EW 600mgs/EW 50mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
5 500mgs/EW 600mgs/EW 50mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
6 500mgs/EW 600mgs/EW 50mgs/ED 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
7 500mgs/EW 600mgs/EW - WEG 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
8 500mgs/EW 600mgs/EW - WEG 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
9 500mgs/EW 600mgs/EW - WEG 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
10 500mgs/EW 600mgs/EW - WEG 25mgs/ED 20mgs/ED 7caps/ED
*ED = per day*EW = per week

 

Halveringstijd

De halveringstijd voor anadrol is rond 9 uren, zodat zou u het 2 keer per dag moeten nemen. Verdeel u altijd dosering in AM en PM als u maximumresultaten wilt.

 

Handelsnamen

Er zijn velen maar ik zal enkel u het meest meestal gebruikte zoals hieronder geven.

Anadrolic
Anadrol
Anapolon
Anadrollic
Anadroll
A50
Abombs
Oxydex
Hemogenin
Oxyanabolic

 

Anadrolprofiel: 
Anadrol 50, ook als A50 wordt bedoeld, is krachtige steroïden die zeer merkbare gewichtsaanwinsten in een zeer korte tijd die veroorzaken. Jammer genoeg, is het ook hoogst giftig in de lever en veroorzaakt sommige zeer ongunstige bijwerkingen, zoals hoofdpijnen, en opzwellen.
De aanwinsten van het nemen van Anadrol 50 zijn zeer dramatisch, maar zij neigen snel te verminderen, wat is waarom het vaak aan het begin van een cyclus als schop-begin aan snelle aanwinsten wordt gestapeld.
  
Anadrol 50 wordt beschouwd als door velen om de krachtigste steroïden beschikbaar, met resultaten van deze samenstelling die uiterst dramatisch zijn. Een steroid beginner die met oxymetholone experimenteren zal waarschijnlijk 20 tot 30 ponden massieve massa bereiken, en het kan vaak in minder dan 6 weken, met slechts 50-100mg worden verwezenlijkt een dag. Deze steroïden veroorzaken heel wat probleem met waterbehoud, laat zo daar weinig twijfel zijn dat veel van deze aanwinst eenvoudig bloat is. Maar voor de gebruiker is dit vaak weinig gevolg, voelend groter en sterker op Anadrol 50 dan om het even welke steroïden zij waarschijnlijk zullen kruisen. Hoewel de vlotte blik die uit waterbehoud voortvloeit vaak niet aantrekkelijk is, kan het nogal wat op het niveau van bereikte grootte en sterkte helpen. De spier is vollediger, zal beter een mate van bescherming in de vorm van „smering“ aan de verbindingen en verstrekt aangaan zoals sommige van dit extra water in en rond bindweefsels wordt gehouden. Dit zal voor meer elasticiteit toestaan, en zal hopelijk de kans voor verwonding wanneer zwaar opheffen verminderen. Men zou moeten opmerken nochtans, dat anderzijds de zeer snelle aanwinst in massa teveel spanning op uw bindweefsels voor te compenseren dit zou kunnen plaatsen. Tearing van pectoral en bicepsenweefsel wordt algemeen geassocieerd met het zware opheffen terwijl zich het groeperen omhoog op zware androgens. Er is zulk een ding zoals te snel bereikend. Het uitgesproken oestrogeenprobleem zet ook de gebruiker op risico om gynecomastia te ontwikkelen. De individuen gevoelig voor de gevolgen van oestrogeen, of het kijken om een meer kwaliteit te behouden kijken, daarom zullen toevoegen vaak Nolvadex aan elke cyclus.

 

Toepassingen:

Aangezien anadrol krachtige androgen is aangezien het wordt afgeleid uit dihydrotestosterone. Wanneer u deze drug neemt, zult u zeker een verhoging van uw spieraanwinsten voelen omdat Anadrol eiwitsynthese bevordert. Zoals u het weet, is dit proces de oorzaak van de vorming van nieuwe spierweefsels. Zo, wanneer u mondelinge steroïden wilt nemen die uw lichaam kunnen effectief toenemen, Anadrol kopen. Wanneer u Anadrol koopt, zorg ervoor dat u van zijn voordelen en bijwerkingen zich volledig bewust bent. Deze details zullen u ezels helpen als deze drug het beste voor u is. U zult zeker heel wat voordelen met deze drug worden omdat ongeacht grote spiermassa, het ook uw sterkte en duurzaamheid verhoogt.

 

Specificaties:

Productnaam: spier van de anadrolcyclus van de bouwsteroïden de resultatenoxymetholone

Andere naam: Androl 50, anadroltabletten, Anadrolic, Anadroll

CAS Nr.: 434-07-1

EINECS: 207-098-6

Moleculaire formule: C21H32O3

Molecuulgewicht: 332.48  

Smeltpunt: 172-180°C

Specifieke optische omwenteling: +36.3°

Analyse: 99%

Verschijning: Wit kristallijn poeder
Opslag: Opgeslagen in een koele en droge goed-gesloten container en op geventileerd gebied

 

Anadrolresultaten van Analysetests: 

Productnaam

Koop spier van de anadrolcyclus van de bouwsteroïden van de resultatenoxymetholone de supplementen van de de spiergroei

Analyse

97.0~103.0%

99.31%

Smeltpunt

172~178°C

172.0~176.0°C

Specifieke Omwenteling

+34~ +38° (C=2, in dioxane)

+36.3°

Verlies bij het Drogen

1.0%max in vacuüm over P2O5 voor 4h

0.26%

Overblijvende Oplosmiddelen

voldoet aan de vereisten.

Is in overeenstemming

Organische Vluchtige Onzuiverheden

voldoet aan de vereisten.

Is in overeenstemming

 

Concurrentievoordeel: 

A. hoog - kwaliteit met concurrerende prijs

1) Norm: Ondernemingsnorm

2) Alle Purity≥98%

3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien. 

B. snelle en veilige levering

1) Het pakket kan binnen 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal

2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus. 

3) Tarief ≥99% van de douanepas

C. cliënten over de hele wereld 

1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak, adequate voorraad en snelle levering voelen 

ontmoet hun wens. 

2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid. 

3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

Steroïden van de Cyclussteroïden van Anadroloxymetholone de Scherpe voor de Magere Spierbouw

 

Heet Verkoop Ruw Steroid Poeder in WONDER PHARMA: 

Testosteron enanthate poeder
Testosteron cypionate poeder
Het poeder van het testosteronpropionaat
Oxymetholone (Anadrol) poeder
Oxandrolone (Anavar) poeder
Stanozolol (Winstroll) poeder
Mesterolone (Proviron) poeder
Dianabol (methandienone) poeder
Het poeder van Nandrolonedecanoate
Het poeder van Nandrolonephenypropionate
Het poeder van de Trenboloneacetaat
Het poeder van Trenboloneenanthate
Het poeder van Boldenoneundecylenate
Het poeder van het Clomifenecitraat
Tamoxifenpoeder
Dapoxetinepoeder
Het poeder van het Dapoxetinewaterstofchloride
Tadalafilpoeder
Het poeder van Sildenafilmesylate
 

Contact:    Mej. Michelle
Skype-identiteitskaart:   leef: marvelpharma
E-mail:        marvelpharma@yahoo.com
Webiste:   rawsteroid-powders.com

Contactgegevens
China Pharmaceutical & Chemical Online Market

Contactpersoon: Jiny Tien

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)