English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Anti het Oestrogeensteroïden Fluoxymesterone Halotestin 76-43-7 van de Halotestincyclus

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Anti het Oestrogeensteroïden Fluoxymesterone Halotestin 76-43-7 van de Halotestincyclus

Van Goede Kwaliteit Anti het Oestrogeensteroïden Fluoxymesterone Halotestin 76-43-7 van de Halotestincyclus Verkoop

Grote Afbeelding :  Anti het Oestrogeensteroïden Fluoxymesterone Halotestin 76-43-7 van de Halotestincyclus

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Legit Steroïden China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: Legit Steroïden China
Merknaam: MARVEL PHARMA
Certificering: GMP,EP,BP,JP
Modelnummer: 76-43-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100g (het kan aan 10g voor steekproeforde worden verminderd)
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Discrete vereiste verpakking als uw
Levertijd: Stuur binnen 48hrs, 5 -8 het werkdagen voor levering
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000kg/week
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Fluoxymesterone van het anti-oestrogeensteroïden van de Halotestincyclus Verwante producten: Tamoxifen, Clomiphene-citraat, Aromasin, Arimidex, Toremifene-citraat
Categorie: Antioestrogeensteroïden Gebruik: Antioestrogeen, bodybuilding cyclus
Verschijning: Wit kristallijn poeder Schip aan: Roemenië, het UK, Spanje, de V.S., Zwitserland, Thailand, Estland en wereldwijd
Andere Naam: Halotestin, Androfluorone, fluoxymesteronesteroïden CAS: 76-43-7

Van het anti-oestrogeensteroïden van de Halotestincyclus van fluoxymesteronehalotestin bijwerkingen 76-43-7

 

Waar kan ik Halotestin-de steroïdenfluoxymesterone van het cyclus anti-oestrogeen krijgen?

Is iedereen gebruikte Halotestin van WONDER PHARMA? Om het even welke overzichten?

 

Als u Halotestin-het poeder van de steroïdenfluoxymesterone van het cyclus anti-oestrogeen wilt kopen, zult u def van de leverancier van China, niet India of het UK of de V.S. kopen, omdat facotry China de besrtechnologie heeft, en zij kunnen goedkope dingen maken. Veel kopers zijn niet binnenlands kopen any more, koop slechts poeder van China. En één van de beste steroid bron van China is Inc. van Wonderpharma. Zo adviseer ik koop Halotestin-de steroïdenfluoxymesterone van het cyclus anti-oestrogeen van hen. Zij werden nooit slechte terugkoppeling van klanten, kunt u de WONDERpharma overzichten zoeken van het bodybuilding van forums zoals musclegurus, muscel-bespreking enz. U kunt onderzoek op hun plaats in www.rawsteroid-powders.com verzenden

 

Wat is fluoxymesterone van het anti-oestrogeensteroïden van de halotestincyclus?

Fluoxymesterone is uiterst krachtige anabole androgene steroïden die eerst eind jaren vijftig door Upjohn onder de handelsnaam Halotestin werden vrijgegeven. Binnenkort daarna, Ciba-zouden de Geneesmiddelen het hormoon onder de Ultandren-naam vrijgeven, maar Halotestin is de meest herkenbare merknaam gebleven. Pharmacia, vroeger Upjohn, vervaardigt nu de Halotestin-merknaam.

 

Toen Halotestin eerst de markt raakte, werd het geworven als holdings talrijke therapeutische voordelen. Deze uiterst machtige anabole steroïden werden voorgeschreven voor de behandeling van spier het verspillen, androgen deficiëntie bij mensen, magere weefselreparatie, ondervoeding, en voor helende beenbreuken. Het zou ook regelmatig gebruikt worden om verlengde blootstelling aan cortisone te behandelen, paraplegie, borstkanker en vaak gegeven aan brandwondslachtoffers. In tegenstelling tot vele anabole steroïden, werd Halotestin regelmatig voorgeschreven aan mannen en vrouwen, en terwijl zijn modern daggebruik enigszins beperkt is wordt het nog gebruikt om borstkanker in sommige vrouwen te behandelen. Het hormoon wordt nog gebruikt om androgen deficiënties bij sommige mensen te behandelen, maar het is zeldzaam en voor osteoporosebehandeling in sommige postmenopausal vrouwen goedgekeurd.

 

In de wereld van prestatiesverhoging, houdt Halotestin een reputatie van het zijn één van de krachtigste en snelle acterensteroïden op de markt. Nochtans, is het geen één heel wat steroid gebruikers zullen gebruiken. Deze steroïden zullen heel wat massa ondanks een massieve anabole classificatie niet bouwen; in feite, zal het werkelijk veel niet bij allen voor massabevordering doen. Dit is steroïden die als ruwe sterktesteroïden over het algemeen gekend zijn, maar Halotestin wordt ook gevonden in sommige scherpe cycli. Het is niet te ongewoon voor sommige bodybuilders om met Halotestin de laatste weken vóór de concurrentie aan te vullen. Het kan sommige aardige conditionerende gevolgen, evenals werkelijk hulp veroorzaken in het duwen door het eind van een brutaal dieet. Nochtans, zijn de bijwerkingen van deze steroïden geen het gekscheren kwestie, kunnen zij vrij ruw zijn, en dat zal de meeste mensen weg houden.

 

Halotestinfunctie & Trekken:
Fluoxymesterone is testosteron afgeleide anabole androgene steroïden of specifieker een structureel veranderde vorm van Methyltestosterone. Halotestin is het testosteronhormoon met een toegevoegde methylgroep bij de 17de koolstofpositie om mondelinge opname toe te staan. Het bezit ook een toegevoegde fluorogroep bij koolstof 9 en 3 en een hydroxylgroep bij koolstof 11. Deze wijzigingen remmen de aromatisatie van de steroïden en verhogen zeer zijn androgene aard. De androgene aard en de activiteit van Halotestin zullen ver voorbij Methyltestosterone zijn.

 

Door zijn structureel ontwerp, draagt Halotestin een anabole classificatie van 1.900 en een androgene classificatie van 850. Alle classificaties worden gemeten tegen zuiver testosteron, dat een classificatie van 100 in beide categorieën draagt. Dit betekent de Halo aangezien het vaak geweten is classificaties draagt die bijna voorbij reden zijn, maar zijn anabole classificatie bedriegt enorm. Terwijl het een massieve anabole classificatie draagt, schijnt zijn anabole vertaling bij mensen dichtbij nul te zijn. Deze steroïden vertalen niet eenvoudig in enig opmerkelijk anabool effect en zullen hoofdzakelijk door androgene activiteit functioneren.

 

Halotestin draagt met het sommige enorm krachtige gevolgen, een aantal van de het krachtigste draaien rond rode bloedcellen. De halo heeft hij capaciteit hematocrit en hemoglobineniveaus evenals rode bloedcelmassa zeer om te verhogen. Het schijnt ook om door cellen te handelen die reeds geëngageerd aan erythropoietin reactie zijn. Deze gevolgen zijn grotendeels de oorzaak van de bevorderde sterktegevolgen, evenals het hogere niveau van energie de steroïden kunnen verstrekken.

Halotestin draagt met het ook sterke vette verliesgevolgen. De halo heeft de capaciteit om de verordening van vetzuuroxydatie in de lever te bevorderen, evenals mitochondria van de snel-krampspier. Door deze taits evenals rode bloedcelinteractie, hebben wij steroïden die een uitgesproken effect op visuele conditionerende aspecten in een individu kunnen hebben dat reeds vrij mager is.

 

Gevolgen van Halotestin-de steroïden van het cyclus anti-oestrogeen:
De gevolgen van Halotestin, terwijl enorm krachtig vertegenwoordigen wat niet wij echt veelzijdige anabole steroïden zouden etiketteren. Deze steroïden dragen zeer specifieke punten van gebruik, en terwijl het voordelig kan zijn zullen de potentiële bijwerkingen het voor de meeste mensen onnodig maken. De primaire gevolgen van Halotestin draaien rond sterkte en agressie. De kwestie van agressie en anabole steroïden wordt vaak niet in verhouding geblazen, maar in het geval van Halo kan het echt een agressieve aard verbeteren. Dit kan op zijn beurt de atleet ertoe bewegen om harder te duwen en nog sterker te zijn. Terwijl het agressie kan verbeteren er sommige belangrijke dingen zijn in mening te houden. Halotestin kan niet uw persoonlijkheid veranderen, uw capaciteit weghalen om tussen juist en verkeerd onderscheid te maken of uw besluit te veranderen - makend proces. Het kan het individu een sterkere, agressieve aard geven, maar wat men met agressie doet bepaalt als het juist of verkeerd is. De agressie binnen van zich is geen slecht ding, kan het een zeer positief hulpmiddel zijn; wat wij met agressie doen bepaalt als het juist of verkeerd is. Voor het individu dat natuurlijk hevig en boos is, zal het gebruik van Halotestin tot hem een agressievere schok maken. Voor het gezonde individu, zal hij meer agressie hebben om de gymnastiek of in de concurrentie aan te brengen.

 

wegens sterkte en agressie maakt de bevordering, dit tot Halotestin populaire steroïden onder machtsheftoestel, sterkteatleten en de vechters kort voor concurrentie. Een paar weken die van gebruik aan de concurrentie leiden is zeer gemeenschappelijk, en de verhoging in sterkte kan potentieel groter zijn dan een andere anabole steroïden konden verstrekken. Deze zelfde sterkte en agressie kunnen ook aan de concurrerende bodybuilder nuttig zijn een paar weken uit van zijn show. Het concurrerende bodybuilding die is brutaal en misschien de hardste manier aan dieet ter wereld op dieet zijn. Tegen het eind het meest word uiterst afgevoerd en hebben een zeer moeilijke tijd duwend door hun opleiding. Het toevoegen in Halotestin die laatste weken kan helpen hen door dit uiterst moeilijke keer duwen. Het zal ook het individu van veel harder en meer bepaald kijkt voorzien; nochtans, is er een belangrijke nota. Terwijl de Halo visueel het verwante conditioneren kan zeer verbeteren, moet u uiterst mager zijn, wedstrijd bodybuilding helling om eender wat uit het werkelijk te worden. De meeste steroid gebruikers zullen nooit dit niveau van magerte zien en er zal geen voordelig doel van gebruik aan hen zijn.

 

Dit vat grotendeels de gevolgen van Halotestin betreffende gunstige gevolgen samen. De steroïden zijn geen massa de bouwsteroïden, en het is niet één die als grondsteroïden in om het even welke cyclus wordt gebruikt. Dit is gebruikssteroïden op korte termijn die specifieke voordelen voor specifieke doeleinden dragen. Bij het therapeutische plaatsen, terwijl het voor sommige punten van behandeling wordt goedgekeurd, is het bijzonder zeldzaam geworden.

 

Bijwerkingen van Halotestin-de steroïden van het cyclus anti-oestrogeen:
Halotestin is geen het verwoesten steroïden wanneer het over potentiële nadelige gevolgen komt, daar is veel slechtere samenstellingen. Nochtans, is het geen samenstelling wij uiterst kunnen gebruikersvriendelijk roepen, vooral wanneer wij zijn hepatotoxicity en potentiële gevolgen voor cardiovasculaire gezondheid overwegen. Om deze reden, zullen de meesten vanaf de samenstelling moeten blijven. Het is mogelijk om Halotestin zonder problemen te gebruiken, maar het zal één of andere die inspanning nemen en grotendeels rechtvaardigt geen gebruik op zijn beperkte doeleinden van gebruik wordt gebaseerd. om de bijwerkingen van Halotestin en allen te begrijpen u kunt doen zich bescherming veroorloven, hebben wij hen in hun afzonderlijke categorieën samen met allen uitgesplitst u moet het weten.

1. Estrogenic: Hoewel een testosteron anabole steroïden afleidde, aromatiseert Halotestin zal geen estrogenic verwante bijwerkingen en veroorzaken. Het waterbehoud en gynecomastia zijn onmogelijk met deze steroïden. Het gezamenlijke gebruik van een anti-oestrogeen met Halotestin zal geen voordeel voorstellen. Een anti-oestrogeen kan worden vereist afhangend van de andere samenstellingen in de cyclus, maar het is niet noodzakelijke toe te schrijven aan Halotestin-gebruik.
 

2. Androgeen: De halo is buitengewoon androgene steroïden, en dientengevolge, kunnen de bijwerkingen van Halotestin een sterke androgene aard omringen. Dit kan acne, versneld haarverlies in die omvatten ontvankelijk gemaakt voor de mannelijke patroonkaalheid en groei van het lichaamshaar. Terwijl dergelijke gevolgen van individuele reactie en genetische neigingen sterk afhankelijk zijn, verhoogt de androgene macht van Halo zeer de kansen. Deze macht is zo groot, hebben sommige studies gesuggereerd dat Fluoxymesterone phallic uitbreiding kan eigenlijk bevorderen.

 

Halotestin wordt zeer beïnvloed door het alpha- reductase 5 enzym, hetzelfde enzym verantwoordelijk voor de vermindering van testosteron aan dihydrotestosterone. Om deze reden, kan het gebruik van een alpha- reductase 5 inhibitor zoals Finasteride de verwante androgene bijwerkingen van Halotestin verminderen. Dergelijk gebruik zal volledig de androgene activiteit van deze steroïden niet onderwerpen, maar het kon het potentieel verminderen. Nochtans, zullen zij die voor androgene bijwerkingen sterk vatbaar zijn waarschijnlijk zich van het gebruik van deze steroïden moeten onthouden.

wegens zijn extreme androgene aard, kunnen de bijwerkingen van Halotestin extreem in vrouwen zijn die sterke virilizationsymptomen bevorderen. De Virilizationsymptomen omvatten de groei van het lichaamshaar, een verdieping van de vocale snaren en clitoral uitbreiding. De gevolgen zijn zo sterk de kansen van het vermijden van virilization onmogelijk zullen zijn voor de meeste vrouwen. De enige keer zou de Halo voor vrouwelijk gebruik kunnen worden geadviseerd is in de behandeling van androgen gevoelige inoperabele borstkanker. Deze steroïden hebben geen plaats in prestaties die cycli van vrouwelijke atleten verbeteren.
 

3. Cardiovasculair: Halotestin kan sterk, negatief gevolg op cardiovasculaire gezondheid, vooral betreffende cholesterolbeheer hebben. Dit kan aanzienlijke toenamen in LDL-cholesterol en significante afschaffing van HDL-cholesterol omvatten. Dit is grotendeels toe te schrijven aan zijn leveraard die rond zijn weerstand tegen de lever draaien. Halotestin kan ook tot hoge bloeddruk leiden en negatief triglycerideniveaus beïnvloeden. Dergelijke kwesties in een capaciteit op lange termijn konden tot linkerventrikelhypertrofie leiden. wegens de negatieve cardiovasculaire gevolgen van Halo, de blootstelling kon op lange termijn het risico van hart- en vaatziekte verhogen.

Als Halotestin moet worden gebruikt, is het noodzakelijk dat het individu niet aan met hoog cholesterolgehalte of bloeddruk lijdt. Als het individu voor gebruik gezond genoeg is, is het verder noodzakelijk hij doet allen hij de voortzetting van gezonde niveaus kan bevorderen en een dicht oog op hen houden. Het beheer zou een uiterst gezonde levensstijl, een dieetrijken in omega vetzuren en moeten omvatten die algemene vriendschappelijke cholesterol is. Het algemene dieet zou ook in eenvoudige suikers en verzadigd vetten moeten worden beperkt, en zou zich met regelmatige cardiovasculaire activiteit moeten verenigen. Velen zullen ook het aanvullen met anti-oxyderende supplementen vinden die gezonde cholesterolniveaus om zeer waardevol bevorderen te zijn.
 

4. Testosteron: De bijwerkingen van Halotestin omvatten natuurlijke testosteronafschaffing, en het zal extreem zijn. Nochtans, is de reden voor afschaffing een beetje van een geheim met deze steroïden toe te schrijven aan een inconsistente afschaffing van gonadotropins. Ondanks dit feit, zal het natuurlijke testosteronproductie die beduidend onderdrukken, de opneming van exogeen testosteron maken voor de meeste mensen noodzakelijk. Zij die geen exogene testosterontherapie omvatten zullen in een lage testosteronvoorwaarde vallen. Dit zal ongeacht genetische superioriteit voorkomen en kan met een gastheer van lastige symptomen komen. Ongeacht de strengheid van symptomen, is het lage testosteron een uiterst ongezonde staat. Zij die exogeen testosteron omvatten zullen dit lage resultaat vermijden. De vorm van testosteron u kiest is inconsequential. Dat alles kwesties is dat u uw lichaam voorziet van wat het vergt.

Zodra het gebruik van Halotestin eindigen en alle exogene steroidal hormonen het systeem hebben ontruimd, zal de natuurlijke testosteronproductie opnieuw beginnen. De natuurlijke terugwinning veronderstelt geen vroegere lage voorwaarde. Het veronderstelt verder geen schade aan de hypothalamic-slijmachtig-Testicular-As (HPTA) toe te schrijven aan ongepast steroid gebruik werd geberokkend. Terwijl de productie op zijn zal beginnen, zullen de niveaus niet aan normaal voor verscheidene maanden terugkeren. Om deze reden, wordt de tenuitvoerlegging van een Postprogramma van (PCT) van de Cyclustherapie vaak geadviseerd. Dit zal zeer natuurlijke testosteronproductie, bevorderen en zal u heeft adequate hoeveelheden testosteron voor juiste lichamelijke functie verzekeren. Het zal u niet aan normaal op zijn terugkeren, zal dit nog verscheidene maanden vergen, maar het zal het proces versnellen en zal een veel meer vlote terugwinning verzekeren.
 

5. Hepatotoxicity: Halotestin is c17-Alpha- alkylated (c17-Aa) anabole steroïden, die naar de structurele verandering bij de 17de koolstofpositie verwijzen. Specifiek, verwijst dit naar de toegevoegde methylgroep bij de 17de koolstofpositie die het hormoon door mondelinge opname beschermt. Terwijl noodzakelijk voor de overleving van het hormoon, jammer genoeg veroorzaakt het het om een giftige aard te dragen. Van alle mondelinge anabole steroïden c17-Aa, draagt Halotestin één van de sterkste hepatotoxic aard van allen. De waarden van het leverenzym zullen met het gebruik van deze steroïden wezenlijk stijgen, en meer dan waarschijnlijk. De verhoogde waarden van het leverenzym vergelijkt niet aan schade maar is een indicator van spanning en kunnen een sterke indicator van schade zijn om te komen.

 

Als Halotestin moet worden gebruikt, moet de lever gezond zijn om te beginnen met. Verder, moet het individu een inspanning leveren om de totale hoeveelheid spanning te verminderen en te beperken tot de lever. om spanning te beperken, zou de Halo niet meer dan 4 weken moeten worden gebruikt, met velen die 2 weken van gebruik vinden om te zijn dat alles is nodig, zoals de 2 weken die aan de concurrentie leiden. Het individu zou het gebruik van een lever meer detoxifier supplement ook moeten opnemen wanneer het gebruiken van deze steroïden; in feite, zou het niet zonder zulk een protectant moeten worden gebruikt. Iedereen wie Halotestin gebruiken wordt verder aangemoedigd om bovenmatig alcoholgebruik te vermijden toe te schrijven aan de enorme spanning dit de lever veroorzaakt. Het vermijden van al alcoholgebruik zal de veiligste te volgen weg zijn. De definitieve nota bij de spanningsvermindering beperkt het gebruik van over de tegen(otc)-medicijnen. Vele OTC-medicijnen zijn zeer hepatotoxic, en in sommige gevallen, dan meer zo vele anabole steroïden. Het gebruik van OTC-medicijnen zou tot wanneer slechts absoluut noodzakelijk moeten worden beperkt.

 

Halotestinbeleid:
Voor prestatiesverhoging, Halotestin-kunnen zich de dosissen van 10-40mg per dag uitstrekken. 10mg per dag het meest merkbare resultaten zal veroorzaken, maar zal 20mg per dag om een voordeligere dosis vinden te zijn die met juist gebruik door een gezond volwassen mannetje controleerbaar is. Als zulk een dosis goed wordt getolereerd en meer later gewild is, 40mg per dag kan worden geprobeerd. Nochtans, zal zulk een dosis zeer de waarschijnlijkheid van negatieve gevolgen verbeteren en kan overkill voor sommige mensen zijn. Ongeacht de dosis, is 2-4 weken van gebruik dat alles kunnen worden geadviseerd. Verder, ongeacht de dosis, zoals de meeste mondelinge anabole steroïden zou de Halo op een lege maag moeten worden genomen. Het nemen van het met voedsel kan zijn biologische beschikbaarheid verminderen.

Halotestin kan ook worden genomen om androgen kwesties te behandelen en bij een dosis van 20mg per dag normaal gegeven. Deze dosis wordt normaal naar beneden aangepast nadat de aanvankelijke therapie op korte termijn voorbij heeft. De totale die dosis zal normaal in 5-20mg per dagwaaier rusten op de behoeften van het individu wordt gebaseerd. Dergelijk gebruik kan af en toe op lange termijn zijn; nochtans, zal een zeer scherp en constant oog op cardiovasculaire en levergezondheid worden uitgevoerd. Dergelijke behandeling is enigszins zeldzaam in de moderne leeftijd, maar kan voor sommige mensen voordelig zijn.

 

Beschikbaarheid van Halotestin:
Halotestin is niet overvloedig beschikbaar als vele anabole steroïden. De steroïden zoals enige estertestosteron, de samenstellingen van Dianabol, van Trenbolone en Nandrolone-overheersen grotendeels de markt met een vrij lage vraag naar Halo. De menselijke rang Halotestin kan moeilijk zijn om op de zwarte markt te vinden, en zeer weinig ondergrondse laboratoria dragen het. Terwijl de levering van deze steroïden eerder laag is, kan het nog met een weinig het graven worden gevonden. Als bonus, wegens de lagere vraag van deze steroïden wordt het niet vervalst bijna zo vaak zoals veel van de populairdere anabole steroïden. Dit is goed nieuws, als u het vindt meer dan waarschijnlijk het echt zal zijn. De grote Internet gebaseerde leveranciers zullen normaal uw beste weddenschap zijn, maar zullen de meesten het niet zelfs dan dragen. De gymnastiekhandelaars zullen een lang schot zijn.

 

Het kopen Halotestin online – Waarschuwing:
Het kopen Halotestin online is de enige manier de meeste mensen deze steroïden zullen kunnen kopen tenzij het voor androgen ontoereikendheid wordt voorgeschreven, die zeldzaam is. Terwijl dit de beste manier voor een aankoop is en de vervalsingen zeer zeldzaam zijn, komt het nog met een massief juridisch risico. Als u in de V.S. leeft en u Halotestin online koopt zult u de wet breken. Halotestin, zoals alle anabole die steroïden is als Programma III gereguleerde stof als het Steroid Controleakte wordt geclassificeerd van 1990, later door het Steroid Controleakte wordt versterkt van 2004. Vele landen dragen gelijkaardige strikte wetten, hoewel de V.S. ongeveer zo strikt zijn aangezien het krijgt. Nochtans, zullen sommige landen veel inschikkelijker zijn wanneer het over de anabole steroid wetgeving, vooral in Oost-Europa, Azië en Zuid-Amerika komt. Hoe dan ook, online wordt het kopen algemeen gefronst op in de meeste landen ongeacht de daadwerkelijke steroid classificatie van het land in kwestie.

 

Specificatie:

Productnaam: Van het anti-oestrogeensteroïden van de Halotestincyclus van fluoxymesteronehalotestin bijwerkingen 76-43-7
Andere Naam: Androst-4-Engels-3-één, 9-fluoro-11.17-dihydroxy-17-methyl, (11b, 17b) -; 9-Fluoro-11b, 17b-dihydroxy-17-methylandrost-4-Engels-3-; 9a-Fluoro-11b, 17b-dihydroxy-17a-methylandrost-4-ONO-3-; 9a-Fluoro-11b-hydroxy-17a-methyltestosterone; Androfluorone;
Cas Nr: 76-43-7
EINECS Nr: 200-961-8
Moleculaire Formule: C20H29FO3
Rangnorm: Farmaceutische Rang
Analyse: 98% omhoog  
Oplosbaarheid: Bijna onoplosbaar in water, lichtjes oplosbaar in ethylalcohol, lichtjes oplosbaar in chloroform.
Verschijning: wit of bijna wit kristallijn poeder

 

Halotestincoa overzichten:

TESTpunten

               SPECIFICATIE

RESULTATEN

Beschrijving

:   Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

Wit Poeder

Identificatie

:    A.B.

Positief

Analyse

:    97.0~102.0%

98.70%

Specifieke Omwenteling

:    +104°~+112°

+107.8°

Verlies bij het Drogen

:    1.0%max

0.36%

Chromatografische Zuiverheid

:    enige onzuiverheid: 1.0%max

<1>

 

     totale onzuiverheden: 2.0%max

<2>

Organische Vluchtige Onzuiverheden

:    voldoet aan het vereiste.

Is in overeenstemming

Overblijvende Oplosmiddelen

:    voldoet aan het vereiste.

Is in overeenstemming

 

 

 

Conclusie

De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming


Anti het Oestrogeensteroïden Fluoxymesterone Halotestin 76-43-7 van de Halotestincyclus


WONDERpharma voordeel: 
Het wonder Pharma is in ruw steroid poeder meer dan 7 jaar geweest, hebben wij het beste bodybuilding steroïdenpoeder voor verkoop in massavoorraad, snel en de veilige verzending kan altijd na betaling neer worden geschikt. Sommige van onze klanten worden eens scammed door sommige leveranciers en verloren heel wat geld, maar als u die zaken met ons doen, uw wil krijgt wat u zonder twijfel betaalde, doen wij altijd zaken eerst met eerlijkheid, en wij pogen zakelijke relatie op lange termijn over de hele wereld met klanten te vestigen.

Wij VERWONDEREN ons PHARMA altijd kan doen:

1. Doe eerst zaken met eerlijkheid en resposbility.
2. Lever hoge zuiverheid en hoogste kwaliteits altijd steroid poeder aan onze klanten.
3. De verpakkingsproducten met unieke manieren om hoge douane ervoor te zorgen gaan succestarief over.
4. Verstrek flexibele en untraceable betalingstermijnen.
5. De snelle verzending zal geschikte oorzaak zijn wij altijd voldoende in voorraad hebben.
6. De goede naverkoopdienst is beschikbaar nadat u producten ontving.

 

Verwant anti-oestrogeen steroid poeder

Anti-oestrogeen

Letrozole Femara 112809-51-5

Tamoxifencitraat Novadex 54965-24-1

Clomifenecitraat Serophene 50-41-9

Anastrozole Arimidex 120511-73-1

Exemestane Aromasin 107868-30-4

 


E-mailadres:     MarvelPharma@yahoo.com
Skype-identiteitskaart:               Leef: marvelpharma
Contactpersoon:   Mej. Michelle

Website:                RawSteroid-Powders.com

Contactgegevens
China Pharmaceutical & Chemical Online Market

Contactpersoon: Jiny Tien

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)