English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenHet Poeder van het gewichtsverlies

Het vette Brandende Huis van Steroïdent3 Na brouwt het Natrium Vet Verlies CAS 55-06-1 van Steroïdenliothyronine

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Het vette Brandende Huis van Steroïdent3 Na brouwt het Natrium Vet Verlies CAS 55-06-1 van Steroïdenliothyronine

Van Goede Kwaliteit Het vette Brandende Huis van Steroïdent3 Na brouwt het Natrium Vet Verlies CAS 55-06-1 van Steroïdenliothyronine Verkoop

Grote Afbeelding :  Het vette Brandende Huis van Steroïdent3 Na brouwt het Natrium Vet Verlies CAS 55-06-1 van Steroïdenliothyronine

USPSTAR Technology Co.,Limited

Verified Supplier

Hong Kong

Business type: Manufacturer, Exporter, Trading Company

Telephone : 86-131-6600-1147

No49 Hollywood road, Central, Hilltop Plaza Hong Kong

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hong Kong
Merknaam: DV-Labs
Certificering: GMP
Modelnummer: 55-06-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete manieren om voor gewaarborgde Douanepas in te pakken
Levertijd: levering binnen 24h na betaling
Betalingscondities: western union
Levering vermogen: 100kg/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: T3/Liothyronine-Natrium Analyse: 99%
KWALITEITSNORMEN: USP26 Verschijning: gebroken wit of lichtgeel poeder
Uit het verschepen: In 24 uren na bevestig betaling E-mail: service_ts@126.com

Het Huis van de Steroïdent3 Na van het gewichtsverlies brouwt het Natrium Vet Verlies CAS 55-06-1 van Steroïdenliothyronine

 

 

Specificaties


Naam: T3 triiodothyronine
Synoniemen: Liothyroninenatrium; Schildklierhormoon; Cytomel; T3 natriumzout; L-tyrosine; Triostat; Tri-Iodo-Tironina; TriIodoTironina, T3 Na; Het zout van het Liothyroninenatrium; AKA Cytomel; Tertroxin
Moleculaire Formule: C15H12I3NO4 
Molecuulgewicht: 650.9776 g.mol/1
CAS NR: 5817-39-0
Inhoud: HPLC≥99.0%
Apperance:  gebroken wit of lichtgeel smaakloos poeder,

 

 

Beschrijving:

 

T3 in het lichaam is verantwoordelijk voor het regelen van het begrijpen van diverse voedingsmiddelen in cellen en in mitochondria van die cellen effectief gebruikt te worden voor de productie en de consumptie van energie. 

Mitochondria van elke die single cell in het lichaam gebruikt koolhydraten (hoofdzakelijk), vet, en zelfs eiwit voor de productie van een energiebron als ATP (Adenosine Trifosfaat) wordt bekend. Door de opname van meer T3, zal deze productie van ATP stijgen, leidend tot een verhoogd tarief van energieverbruik in de vorm van vetten, koolhydraten, en proteïne. Vandaar, vandaar dat kan de consumptie van teveel T3 zonder het gebruik van anabole steroïden in spierverlies resulteren.

De bodybuilding en atletische wereld wordt aangetrokken naar het gebruik van T3 als lichaamsbouw en/of prestaties die drug wegens zijn vermogen verbeteren het metabolisme van het lichaam in de inspanning duidelijk om op te voeren om lichaamsvet aan een groter tarief te metaboliseren.

T3 is traditioneel gebruikt tijdens knipsel, op dieet zijnd, en/of pre-wedstrijdfasen van opleiding wegens het universele doel van deze fasen om lichaamsvet op te splitsen, hoewel de laatste jaren Cytomel wat populariteit als nuttige agent tijdens het ophopen en massa bereikend fasen van opleiding (normaal samen met anabole steroïden) om voedingsmiddelen beter efficiënt te verwerken en/of lichaamsvetniveaus laag te houden tijdens periodes van hogere warmteopname heeft bereikt.

Cytomel (T3) wordt algemeen gebruikt met anabole steroïden toe te schrijven aan zijn significant effect op het metabolisme van het lichaam als geheel. Het is zeer belangrijk om te begrijpen dat T3 in zijn metabolisme opvoerende eigenschappen onkritisch is – het zal het metabolisme van vetten, koolhydraten eveneens verhogen, en eiwit allen.

Daarom voorbij een bepaalde dosis T3, is er een verhoogd risico van spierverlies door verhoogde omzet van proteïne. Door het gebruik van anabole steroïden en een behoorlijk aangepast dieet, kan dit spierverlies als resultaat van T3 als resultaat van stikstof-behoudt en eiwit de sparende eigenschappen van theanabolic steroïden worden verhinderd.

Cytomel (T3) wordt ook algemeen gecombineerd met andere vette verliesagenten om zijn algemeen effect te verhogen, aangezien het synergistically met andere vette verliesagenten werkt.

 

 

Toepassingen:


Liothyronine wordt gebruikt om hypothyroidism (lage productie van schildklierhormoon) in volwassenen en kinderen te behandelen. Verlengde hypothyroidism kan in een voorwaarde resulteren genoemd myxedema waarin de patiënten gezwelde lippen, dik gemaakte neus, en ongebruikelijke stortingen van materiaal in de huid ontwikkelen die droog en wasachtig zijn. Deze stortingen kunnen ook in lichaamsweefsels buiten de huid verschijnen. Liothyronine wordt ook gebruikt voor het onderdrukken van productie van schildklier bevorderend hormoon in patiënten met kropgezwellen en voor het testen hoe goed functioneert de schildklier.
Cytomel (liothyroninenatrium) wordt gebruikt om hypothyroidism (laag schildklierhormoon) te behandelen. Ook gegeven het wordt ook gebruikt om kropgezwel (vergrote schildklier) te behandelen of te verhinderen, en als deel van medische tests voor schildklierwanorde. Cytomel is een synthetisch schildklierhormoon. Dit medicijn is beschikbaar in generische vorm. De gemeenschappelijke zijdegevolgen omvatten misselijkheid. In zeldzame gevallen, kan het tijdelijke haarverlies tijdens de eerste maanden voorkomen van de aanvang van deze drug (vooral in kinderen).

Contactgegevens
China Pharmaceutical & Chemical Online Market

Contactpersoon: Jiny Tien

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)