English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenHet Poeder van het gewichtsverlies

Geen het Verliessteroïden van het Bijwerkingsgewicht/Steroid Poeder van Anadrol Oxymetholone 50mg voor het Ophopen

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Geen het Verliessteroïden van het Bijwerkingsgewicht/Steroid Poeder van Anadrol Oxymetholone 50mg voor het Ophopen

Van Goede Kwaliteit Geen het Verliessteroïden van het Bijwerkingsgewicht/Steroid Poeder van Anadrol Oxymetholone 50mg voor het Ophopen Verkoop

Grote Afbeelding :  Geen het Verliessteroïden van het Bijwerkingsgewicht/Steroid Poeder van Anadrol Oxymetholone 50mg voor het Ophopen

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Legit van China Bron

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: Legit van China Bron
Merknaam: MARVEL PHARMA
Certificering: GMP,SGS,ISO
Modelnummer: 434-07-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100g (de Eerste proeforde kan worden verminderd aan 10g)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 100g/foliezak of zonodig
Levertijd: Met 24 uren na betaling neer
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 500KG/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Van de steroïdenanadrol van het gewichtsverlies de bijwerkingenoxymetholone 50mg Drugklasse: Mondelinge anabole steroïden, het ophopen steroïden
Andere Naam: oxymetholone, anadrol, anadroltabletten, Anadrolic, Anadroll CAS: 434-07-1
Zuiverheid: 98% omhoog efficiënte dosering: 50 - 150mg per dag
Functie: de spierbouw, gewichtsverlies Schip aan: Groot-Brittannië, de VS, Rusland, Polen, Spanje, Zweden, Noorwegen, Canada en wereldwijd
EINECS : 207-098-6 Opslag: in een koele en droge goed gesloten container

Van de steroïdenanadrol van het gewichtsverlies van de bijwerkingenoxymetholone het steroid poeder 50mg voor het ophopen

 

Is het poeder van anadroloxymetholone veilig van WONDER PHARMA? 

 

PHARMARVEL is de beste steroid bronnen van Zuiden van China, hebben wij de GMP fabriek in China, zodat kan de kwaliteit sterictly in de bron van Wonderpharma worden gecontroleerd Inc.Steroid is altijd belangrijkst en vaak de vraag gesteld in het bodybuilding. Nu is de beste steroid het poederbron van China omhoog in het zijn gekomen. Als u wilt kopen koop wettelijke steroïden, is PHARMARVEL de beste bronkeus voor u. Zijn gemakkelijk voor bodybuilders om wettelijk en geen hoogte te kopen - de kwaliteit online steroid van China, het UK, India enz., maar u kan op Wonder Pharma altijd vertrouwen aangezien uw loyale leverancier voor ruw steroid poeder, wij altijd zaken eerst met eerlijkheid doen, kunt u de overzichten van wonderpharma in musclegurus, muscel-besprekingsenz. forums controleren.

 

Anadrolcycli
Wat is de efficiënte anadrolcyclus voor het bodybuilding te nemen? De Anadrolcycli zijn een aantal van de gemeenschappelijkste cycli in prestaties die maar verbeteren zoals met om het even welk anabool steroïden of supplement van om het even welke vorm u moet het weten hoe te om het te nemen als u een beloning gaat echt oogsten. Over het algemeen zal de sterke meerderheid van Anadrol-cycli voor het ophopen tijdens periodes buiten het seizoen van gebruik zijn, zoals dit het steroïden primaire doel is; om grootte en sterkte te verhogen. Nochtans, zijn er zij die Anadrol-cycli in hun scherpe fase zullen omvatten en bijna altijd dit onder concurrerende bodybuilders is aangezien zij over het algemeen de enige zijn die dit nuttig zullen vinden. Sommige hardcore gymnastiekratten die geen concurrenten van om het even welke soort zijn kunnen dit ook doen maar het effect is zo kortstondige zijn over het algemeen niet een lonende praktijk voor hen. 

 

Anadrolcycli voor het ophopen
Terwijl aan het ophopen cycli komt, zullen de sterke cycli van meerderheidsanadrol tijdens meerderheid zijn de buiten het seizoen en voor sterke de periode van gebruik op het vooreind van de totale cyclus als deel van een schopbegin aan een totale stapel zal zijn. Aangezien deze steroïden zeer snel handelen zal het resultaten aan de cyclus zeer snel brengen en aangezien het synergisme onder de andere anabole aanwezige steroïden verstrekt geeft het hen een grotere capaciteit vroeg om bal het rollen te krijgen.

 

Zoals voor de dosering, voor meest al 50mg per dag Anadrol-is de cycli het uitgangspunt en vaak al Anadrol iedereen ooit zal wensen; nochtans, kunnen wat meer ervaren individuen voor dosissen van opteren zo zoals veel 100mg per dag maar u wordt aangespoord om te weten te komen hoe u aan een lagere dosis eerst vóór ooit het experimenteren met 100mg antwoordt. Maak geen fout, in beide gevallen kunnen de massieve aanwinsten komen; als genoeg voedsel in 50mg van deze steroïden per dag kan een 20lb aanwinst in een maand gemakkelijk opbrengen, misschien zelfs meer wordt genomen.

 

Hoe lang Anadrol-zouden de cycli moeten duren?

Dit is een gemeenschappelijke vraag wanneer wij anadrolcyclus nemen. In het algemeen zijn 4-6 weken en dat het. Zij die gebruik voorbij het 6 weekteken uitbreiden zullen meer dan waarschijnlijk vinden het om een afval van goede steroïden aangezien deze steroïdendoeltreffendheid slechts kortstondig is en onderbrekingen te zijn moet worden genomen. Zodra het 4-6 weekteken heeft overgegaan is het tijd zich op de andere anabole aanwezige steroïden baseren om het werk te doen. U zult ook dit falloff effect om zeer rond dosis vinden ook te draaien; de individuen die 100mg per dagteken breken zullen significanter geen aanwinsten om vinden te zijn en men heeft getoond dat dergelijke dosissen kunnen ernstig degeneneetlust doden die ophopen moeilijk maken zeer.

 

Voor zij die Anadrol-cycli uitvoeren zult u vinden het goed met een meest andere anabole androgene steroïden stapelt; met name testosteron. De gemeenschappelijke stapels omvatten vaak testosteron van om het even welke vorm, evenals of Nandrolone of Trenbolone van om het even welke vorm. Er werkelijk zijn daar geen steroïden die een slechte optie om met Anadrol zijn te stapelen.

 

Anadrol Scherpe Cycli
Alhoewel hoofdzakelijk een het ophopen steroid Anadrol cycli aan de op dieet zijnde concurrerende bodybuilder nuttig kunnen zijn. In tegenstelling tot ons het ophopen gebruik deze periode van gebruik aan het eind van de cyclus zal plaatsvinden, kort voor moet de concurrentie plaatsvinden. Hoe het de werken eenvoudig is; de aanwezigheid van deze steroïden staat het individu toe om aan een grote mate in te vullen die de spieren geven enkel die, een rounder en vollediger eens op stadium kijken. Het is zeer belangrijk om nota te nemen van, zou het individu wat ervaring met Anadrol-cycli vóór ooit het proberen van dit moeten hebben om te weten met zekerheid hoe zij aan de steroïden antwoorden. Anadrol kan een behoorlijke hoeveelheid waterbehoud veroorzaken en voor een concurrent die het laatste ding is wilt u. Nochtans, als u begrijpt hoe te om de steroïden te controleren, als u in vorm bent en met een goede aromataseinhibitor aanvult zult u van dit voordeel genieten.

 

Voor meeste 50mg per dag 4 weken voldoende zijn. Dit zou voor de 4 weken moeten zijn die aan de show leiden en het kan niet genoeg worden beklemtoond, moet u in vorm zijn. Als u erachter in uw dieet bent is dit een methode u gaat wensen om zich te onthouden van aangezien de resultaten afschuwelijk kunnen zijn en effectief uw kansen ruïneren bij goed het plaatsen.

 

Wat is anadroloxymetholone?

Anadrol 50, ook als A50 wordt bedoeld, is krachtige steroïden die zeer merkbare gewichtsaanwinsten in een zeer korte tijd die veroorzaken. Jammer genoeg, is het ook hoogst giftig in de lever en veroorzaakt sommige zeer ongunstige bijwerkingen, zoals hoofdpijnen, en opzwellen.
De aanwinsten van het nemen van Anadrol 50 zijn zeer dramatisch, maar zij neigen snel te verminderen, wat is waarom het vaak aan het begin van een cyclus als schop-begin aan snelle aanwinsten wordt gestapeld.

 

Toepassing:

Oxymetholone bleef beschikbaar ondanks dit en vond uiteindelijk een nieuw gebruik in het behandelen van HIV die syndroom verspillen. Het meest meestal voorgesteld als 50 mg-tablet, is oxymetholone één van de sterkste androgene beschikbare steroïden. Op dezelfde manier is er een risico van bijwerkingen. Ondanks zeer lage bindende affiniteit met de androgen receptor, is oxymetholone hoogst efficiënt in het bevorderen van uitgebreide aanwinsten in lichaamsmassa, citaat meestal nodig] door eiwitsynthese zeer te verbeteren. Om deze reden, wordt het vaak gebruikt door bodybuilders en atleten. Vele atleten gebruiken ook oxymetholone als methode van bescherming voor de verbindingen onder zware ladingen. Oxymetholone wordt wijd overwogen door bodybuilders om het sterkste anabole effect uit alle mondelinge beschikbare steroïden te hebben.

 

Specificaties:

Productnaam

Van de steroïdenanadrol van het gewichtsverlies van de bijwerkingenoxymetholone het steroid poeder 50mg voor het ophopen

Andere naam

Androl

CAS-registeraantal

434-07-1

EINECS 

207-098-6

Moleculaire formule

C21H32O3

Molecuulgewicht

332.48

Moleculaire structuur

 Geen het Verliessteroïden van het Bijwerkingsgewicht/Steroid Poeder van Anadrol Oxymetholone 50mg voor het Ophopen

Smeltpunt

172-180°C

Specifieke optische omwenteling

+36.3°

Analyse

99%

 

Geen het Verliessteroïden van het Bijwerkingsgewicht/Steroid Poeder van Anadrol Oxymetholone 50mg voor het Ophopen

 

WONDERpharma Voordeel: 

Inc. van wonderpharma (PHARMARVEL) is een belangrijk farmaceutisch en chemisch bedrijf gestationeerd in Huaihua, de Provincie van Hunan in China. Wij hefboomwerking ons breed spectrum van zaken op het gebied van ontwikkeling, de productie van, marketing, en distributie om u te helpen best-geïnformeerde die besluiten aan uw evoluerende behoeften aan premie APIs (actieve farmaceutische ingrediënten) worden gemaakt, farmaceutische tussenpersonen, steroïdenhormoon, (de beste bron van het steroïdenpoeder in China) natuurlijke uittreksels, fijne chemische producten, agrochemicals, diergeneeskunde en biochemische uitrustingen nemen. 

Wij verwonderen ons Pharma altijd kan doen: 

A. hoog - kwaliteit met concurrerende prijs

1) Norm: Ondernemingsnorm

2) Alle Purity≥98%

3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien. 

B. snelle en veilige levering

1) Het pakket kan binnen 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal

2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus. 

3) Tarief ≥99% van de douanepas

C. cliënten over de hele wereld 

1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak, adequate voorraad en snelle levering voelen

 ontmoet hun wens. 

2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid. 

3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten. 

 

Verwante Mondelinge Anabole Steroïden voor verkoop:

Dianabol/Methandienone

CAS: 72-63-9

Oxandrolone/Anavar

CAS: 53-39-4

Stanazolol/Winstrol

CAS: 10418-03-8

Oxymetholone/Anadrol

CAS: 434-07-1

Tamoxifencitraat/Nolvadex

CAS: 54965-24-1

Tamoxifen

CAS: 10540-29-1

Clomiphenecitraat/Clomid

CAS: 50-41-9

Toremifenecitraat

CAS: 89778-27-8

Mesterolone/Proviron

CAS: 1424-00-6

Letrozol/Femara/Letrazole

CAS: 112809-51-5

Anastrozole/Arimidex

CAS: 120511-73-1

Clostebolacetaat (Turinabol)

CAS: 855-19-6

Fluoxymesterone (Halotestin)

CAS: 1424-00-6

Aromasin/Exemestan/Exemestane

Cas: 107868-30-4

 

Contact:    Mej. Michelle
Skype-identiteitskaart:   leef: marvelpharma
E-mail:        marvelpharma@yahoo.com
Webiste:   rawsteroid-powders.com

Contactgegevens
China Pharmaceutical & Chemical Online Market

Contactpersoon: Jiny Tien

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)