English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenAnabool Steroid Hormoon

Mannelijk Testosteron Anabool Steroid Poeder, Anabole Steroid Hormonen

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Mannelijk Testosteron Anabool Steroid Poeder, Anabole Steroid Hormonen

Van Goede Kwaliteit Mannelijk Testosteron Anabool Steroid Poeder, Anabole Steroid Hormonen Verkoop

Grote Afbeelding :  Mannelijk Testosteron Anabool Steroid Poeder, Anabole Steroid Hormonen

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

De bron van China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: De bron van China
Merknaam: MARVEL PHARMA
Certificering: GMP,EP,BP
Modelnummer: 58-20-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100g (het kan aan 10g voor steekproeforde worden verminderd)
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Discrete vereiste verpakking als uw
Levertijd: Stuur binnen 48hrs, 5 -8 het werkdagen voor levering
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000kg/week
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Anabool steroid mannelijk testosteronpoeder Verwante producten: Van het Testosterondecanoate van Cypionate van het testosterontestosteron van het Testosteronenantha
Categorie: mannelijk testosteron Functie: testosteron cypionate cyclus
Zuiverheid: 98% omhoog Schip aan: het UK, Armenië, Finland, Beklimming, Frankrijk, de V.S., Oostenrijk, Thailand, Estland en wereldwij
Andere Naam: testcyp, de injectiecyclus van testcyp, testosteron cypionate poeder Vorm: ruw steroid poeder
CAS: 58-20-8 Halveringstijd: 7-8 dagen

Anabool steroid mannelijk testosteronpoeder met goedkope testosteron cypionate prijs voor verkoop

 

 

Het testosteron is een hormoon door alle menselijke wezens wordt geproduceerd en is het primaire mannelijke geslachtshormoon dat. Door onze bespreking, neem goed een blik bij Testosteron Cypionate, en onderzoek pros - en - cons. van zijn gebruik om prestaties te verbeteren in atletiek en het bodybuilding. Alvorens wij binnen duiken, laat een gemeenschappelijke misvatting verklaren. Het testosteron Cypionate is niet meer of minder krachtig of efficiënt dan zijn tegenhangertestosteron Enanthate. De twee samenstellingen zijn vrijwel identiek op elke manier.

 

De Trekken van testosteroncypionate
Het testosteron Cypionate is een synthetische versie van het natuurlijk geproduceerde testosteronhormoon. Dit hormoon is de oorzaak van vele verschillende fysieke en geestelijke kenmerken in mannetjes. Het bevordert geslachtsaandrijving, vet verlies, hulp met het bereiken van en het handhaven van magere spiermassa, de dichtheid van het verhogingenbeen, en kan zelfs tegen hartkwaal beschermen. Of het natuurlijk of door het gebruik van Testosteron Cypionate wordt geproduceerd, veranderen deze trekken niet. Alle andere steroïden zijn eigenlijk de testosteronmolecule die is veranderd om de eigenschappen van het hormoon te veranderen.  Het testosteron Cypionate draagt een classificatie van 100 wanneer het meten van zijn anabole/androgene structuur en deze classificatie wordt gebruikt om alle andere steroïden te meten. Dit zou tot testosteron de „vader“ van alle anabole die steroïden maken door atleten vandaag worden gebruikt.  Het zou moeten worden genoteerd; alle testosteronsamenstellingen, met inbegrip van Testosteron Cypionate dragen deze anabole/androgene score van 100, aangezien zij al slechts testosteron zijn.

 

Het testosteron Cypionate is een hoogst anabool en androgeen hormoon makend tot het grote te gebruiken steroïden als men in achtervolging van meer grootte en sterkte is. Het testosteron Cypionate bevordert stikstofbehoud in de spier en de meer stikstof de spierengreep de meer proteïne de spieren opslaan. Het testosteron Cypionate kan niveaus van een ander anabool hormoon, igf-1 ook verhogen in spierweefsel die zelfs nog meer anabole activiteit verstrekken. Het testosteron Cypionate heeft ook de verbazende capaciteit om de activiteit van satellietcellen te verhogen. Deze cellen spelen een actieve rol in het herstellen van beschadigde spier. Het testosteron bindt ook aan de androgen receptor om androgen receptor afhankelijke mechanismen voor spieraanwinst en vet verlies te bevorderen.

Mannelijk Testosteron Anabool Steroid Poeder, Anabole Steroid Hormonen

 

Het testosteron Cypionate veroorzaakt veranderingen in vorm, grootte en kan de verschijning en het aantal spiervezels ook veranderen. Androgens zoals testosteron kunnen uw harde verdiende spier tegen de katabole (spier die verspillen) glucocorticoid hormonen beschermen, op zijn beurt remmend de verwante bijwerkingen. Bovendien heeft het Testosteron Cypionate de capaciteit om rode bloedcelproductie te verhogen en een hogere rode bloedceltelling zal duurzaamheid door verhoogde oxygenatie in het bloed verbeteren. Meer rode bloedcellen kunnen terugwinning van zware fysische activiteit ook verbeteren. Maar toch, zijn de Testosteron anabole/androgene gevolgen afhankelijke dosis; hoger de dosis hoger de spier bouw uitvoert.

 

Vele atleten tonen massieve sterkteaanwinsten terwijl het gebruiken van Testosteron Cypionate aangezien het hormoon spiersamentrekking door het aantal motorneutronen in spier te verhogen verbetert en neuromusculaire transmissie verbetert. Het bevordert ook glycogeensynthese die meer brandstof verstrekken voor intense trainingen die daardoor duurzaamheid en sterkte verhogen.

 

Het testosteron Cypionate heeft ook de capaciteit om vet verlies door een verhoging van metabolische activiteit te bevorderen. Het testosteron bindt aan de androgen receptor vrij goed resulterend in vette analyse, en verhindert verder nieuwe vette celvorming. Een andere indirecte actie van vet verlies dat het testosteron veroorzaakt is het voedende het verdelen effect het op spier en vet heeft. Aangezien het lichaam meer spier aan een versneld tarief van het voedsel bouwt eet u bent shuttled aan spierweefsel in plaats van wordt opgeslagen als vet; de voedende efficiency wordt verbeterd.

 

Het testosteron Cypionate zal ook een essentiële rol spelen die rond creatine draaien. De creatine is essentieel aan adenosine trifosfaat (ATP), de energiebron voor onze spieren en wanneer de spieren worden bevorderd wordt ATP opgesplitst in adenosine difosfaat (ADP) en dit is wat energie vrijgeeft. Jammer genoeg, is het proces vaak te langzaam tijdens zware activiteit maar door het gebruik van Testosteron Cypionate, wordt deze vraag ontmoet aangezien ATP aan een veel sneller tarief wordt bijgevuld.

 

Gevolgen van Testosteron Cypionate
Met een goed-geplande cyclus van Testosteroncypionate, bijna kan elk anabool steroid voordeel worden verkregen. Voor de atleet buiten het seizoen, kan meer magere spiermassa met minder lichaamsvetaanwinst worden gebouwd. te groeien, moet u genoeg calorieën verbruiken en de vette aanwinst zal voorkomen, maar het Testosteron Cypionate zal verzekeren de piek van uw gewichtsaanwinst het gewicht is u wilt.

 

Terwijl het ophopen gebruik het buiten het seizoen gemeenschappelijkst is, kunnen de gevolgen van Testosteron Cypionate tijdens de scherpe fase ook enorm gunstig zijn. Tijdens deze periode van gebruik, kunnen wij veel meer mager spierweefsel bewaren dat anders zou verloren worden. om lichaamsvet te verliezen, moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken en dit kan en vaak tot spier en sterkteverlies leidt. Verder, is langer en harder u de meer spier op dieet en de sterkte zal in gevaar zijn, maar wegens de trekken van Testosteron Cypionate-is de spierweefsel en sterkte beschermd.

 

Ongeacht het doel van gebruik, het Testosteron Cypionate prestatiesverhoging door zijn capaciteit bepaalt om terugwinning en duurzaamheid te bevorderen. Met een prestatieniveaudosis Testosteron Cypionate kan uw lichaam sneller terugkrijgen en u zult niet zoals snel afmatten.  Dit zal u aan langer en hardere training toestaan, en meer vooruitgang kan worden geboekt. Dit is prestatiesverhoging bij zijn beste!

 

Het Beleid van testosteroncypionate
Het testosteron Cypionate is slechts beschikbaar in een injecteerbare vorm en regelmatig gebruikt om voorwaarden zoals laag testosteron te behandelen. Meer dan twintig miljoen mensen in de V.S. lijden alleen aan één of andere vorm van laag testosteron, en zulk een voorwaarde kan degenenlevenskwaliteit streng verminderen. De symptomen zoals verlies van spiermassa en sterkte, een daling van libido en seksuele prestaties, een verhoging van lichaamsvet, en lage energieniveaus zijn allen gemeenschappelijke kenmerken van laag testosteron. Verder, wanneer genegeerd kan het lage testosteron een gateway zijn aan Alzheimers, diabetes, osteoporose en veel andere ernstige voorwaarden. De meeste mensen zullen één injectie om de zeven tot tien dagen bij 100mg aan 200mg per injectie vinden om zulk een probleem volledig uit te roeien.

 

Voor prestatiesverhoging, is één injectie per week vaak genoeg; nochtans, in veel gevallen kleiner maar toch gelijke twee - de met maat injecties zullen veel efficiënter blijken te zijn. De reden voor veelvoudige injecties is bloedniveaus een hoogtepunt bereikt te houden; verder, is het vaak nodig om bijwerkingen te controleren die met prestatieniveau het doseren kunnen voorkomen. Als de meeste anabole steroïden, neemt u meer groter de beloning, maar neemt u meer groter het risico. Door de injecties in kleinere frequentere injecties te verdelen, introduceert u kleinere hoeveelheden hormoon voor uw lichaam om in één keer te behandelen. Zoals voor de daadwerkelijke prestatiesdosissen, kan zich dit van 200mg per week al manier overal uitstrekken aan 1,000mg per week afhankelijk van behoeften en wensen.

 

De typische dosis voor zij die Cypionate gebruiken om het verminderen van testosteron tegen te gaan toe te schrijven aan het gebruik van andere steroïden is normaal 200mg. Als het voor directe prestatiesdoeleinden wordt gebruikt, zullen de meesten vinden 400mg aan 600mg per week efficiënt zal zijn, maar het is belangrijk om op te merken dat de hogere dosissen zeer het risico zullen verhogen.

 

Ongeacht de totale dosis, zullen de meeste steroid gebruikers dit om uiterst goed-getolereerde anabole steroïden en vinden te zijn die voor lange perioden kunnen worden gebruikt. 12 weken van totaal gebruik is vrij alledaags, zoals 16 weken is. Er zijn niets magisch over deze aantallen, maar zij zijn stevige richtlijnen opdat het individu uit zijn gewenste doelstellingen plant.

 

Ongeacht het totale doseren of de cyclilengte, zult u een postplan van (PCT) van de cyclustherapie moeten ontwerpen zodra uw gebruik van Testosteroncypionate eindigen. Voor de meeste mensen, als u het gebruik van anabole steroïden meer dan tien weken beëindigt, zult u PCT nodig hebben maar als uw weg periode minder toen is kan het worden overgeslagen. Voor volledige postcyclusinformatie en planning, te zien gelieve de Postpagina van de Cyclustherapie op Steroid.com.

 

Het zou moeten worden genoteerd; wanneer het over prestatiesverhoging komt, wordt het Testosteron Cypionate voor vrouwen niet geadviseerd. Dit is steroïden die veel teveel androgene activiteit dragen; toch is het primaire mannelijke androgen. De vrouwen kunnen aan laag testosteron lijden en er kunnen therapeutische voordelen van het gebruik van Testosteron Cypionate zijn; nochtans zullen dergelijke behandelingsplannen enorm lage gedoseerd zijn en zouden dicht op voor virilizationsymptomen moeten worden gelet.

Mannelijk Testosteron Anabool Steroid Poeder, Anabole Steroid Hormonen

De Bijwerkingen van Testosteron Cypionate
Als uiterst goed-getolereerd hormoon voor de meeste mensen, zijn de bijwerkingen van Testosteron Cypionate in menig opzicht gemakkelijk te controleren. Wanneer het over dergelijke bijwerkingen komt, houd in mening zij grotendeels in het koninkrijk van mogelijk vallen en in geen geval gewaarborgd zijn. Maar toch, bedraag het doseren, zullen de genetische neigingen en uw algemene staat van gezondheid een rol spelen.

 

Zoals voor de bijwerkingen zelf, draagt het Testosteron Cypionate zoals alle testosteronsamenstellingen een hoog niveau van aromataseactiviteit; aromatisatie die naar de omzetting van testosteron in oestrogeen verwijzen. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia (mannelijke borstuitbreiding) en bovenmatig waterbehoud leiden. Dit bovenmatige waterbehoud kan bloeddruk negatief zelfs beïnvloeden. om dergelijke gevolgen, vooral gynecomastia te bestrijden, draaien velen aan de Selectieve Modulators (SERMs) van de Oestrogeenreceptor zoals Tamoxifen-Citraat (Nolvadex) en voor de ernstigere Inhibitors (AIs) van beschermingsaromatase zoals Anastrozole (Arimidex). Zonder twijfel, is AIs het meest efficiënt; nochtans, kunnen zij ook problematisch blijken te zijn wanneer het over cholesterol komt en de voorzichtigheid wordt geadviseerd.

 

Voorbij deze gevolgen, kan het Testosteron Cypionate dihydrotestosterone(dht) verwante bijwerkingen zoals acne, haarverlies en prostate uitbreiding bevorderen; nochtans, zou het moeten vanzelfsprekend zijn DHT-de steroïden de eerste beklaagden zullen zijn. om bescherming te bieden kan een alpha- reductase 5 inhibitor zoals Finasteride nuttig zijn aangezien het een androgen ontstoringsapparaat is en androgen DHT het probleem veroorzaakt. Het moet worden genoteerd; het haarverlies is slechts mogelijk bij mensen voor mannelijke patroonkaalheid die ontvankelijk worden gemaakt.

 

Beschikbaarheid van Testosteron Cypionate
Als zult u levend in de V.S. u geen Testosteron Cypionate voor verkoop op de zwarte markt zo algemeen vinden zoals u veel andere testosteronvormen zal; vooral wanneer het over farmaceutische rang komt. De overgrote meerderheid van Testosteron Cypionate wordt vervaardigd in de V.S. door Upjohn en Watson, en zeer weinig vindt ooit zijn weg aan zwarte marktleveranciers. Natuurlijk, buiten de V.S. beginnen de dingen te veranderen aangezien er heel wat farmaceutische bedrijven zijn die het maken. Verder, vervaardigen talrijke ondergrondse laboratoria over de bol het product.

 

Ongeacht het merk u kiest, komt het meeste Testosteron Cypionate gedoseerd bij 200mg/ml of 250mg/ml. Er zijn een paar uitzonderingen; nochtans, valt het meeste hoog gedoseerd Testosteron Cypionate normaal onder de categorie van koper voorzichtig zijn. Dergelijke producten worden algemeen onder-gedoseerd en door low-grade ondergrondse laboratoria slechts verstrekt. Natuurlijk, ongeacht doseren, moet u zeer zorgvuldig zijn wanneer het maken van om het even welke anabole steroid aankoop. De vervuilde producten zijn niet ongewoon, en wanneer het over menselijk rangtestosteron Cypionate komt dit is één van de het meest meestal vervalste testosteron.

 

Online kopend Testosteron Cypionate - Waarschuwing
U kunt Testosteron Cypionate online gemakkelijk kopen; in feite, is dit de gemakkelijkste en gemeenschappelijkste manier om een anabole steroid aankoop te maken. Maar toch die, zijn de anabole steroïden als Programma III gereguleerde stoffen in de V.S. worden geclassificeerd en dragen strenge wettelijke vertakkingen als de wet gebroken is. Om deze reden, als u binnen de veiligheid van de wet wenst te blijven terwijl het voldoen aan van uw anabole behoeften, te zien gelieve de sponsors en de adverteerders hier in steroid.com. Hier zult u hoog - kwaliteitsanabolics vinden die niet alleen efficiënt maar ook wettelijk zonder een voorschrift zijn.

 

Cypionateoverzichten
Met vele anabole steroïden om te kiezen van, dragen zeer weinigen zulk een hoog niveau van veelzijdigheid en tolerantie als Testosteron Cypionate. Perfectioneer voor beginners en de oude steroid gebruikers in om het even welke cyclus, het is onmogelijk met deze steroïden verkeerd te gaan. Als u aan anabole steroïden nieuw bent en u maxed uit uw natuurlijk potentieel hebt, is dit de perfecte steroïden om uw vooruitgang te zien verdergaan nogmaals. Als u bent een gevorderde steroid gebruiker en Cypionate in afgelopen cycli gebruikt, zal het elke keer enkel efficiënt blijven. Dit is niet anabole die steroïden voor een bepaalde groep mensen worden gereserveerd, of één die bij één specifieke tijd maar eerder stevige grondsteroïden slechts nuttig zijn die voor om het even welke cyclus perfect zijn.

Mannelijk Testosteron Anabool Steroid Poeder, Anabole Steroid Hormonen

Het Profiel van testosteroncypionate

17b-hydroxy-4-androsten-3-
Testosteronbasis + cypionate ester
Formule: C27 H40 O3
Molecuulgewicht: 412.6112
Molecuulgewicht (basis): 288.429
Molecuulgewicht (ester): 132.1184
Formule (basis): C19 H28 O2
Formule (ester): C8 H14 O2
Smeltpunt (basis): 155
Smeltpunt (ester): 98 - 104 C
Fabrikant: Divers
Effectieve dosis (Mensen): 300-2000mg+ week
Effectieve dosis (Vrouwen): Geadviseerd niet
Het actieve leven: 8 dagen
Opsporingstijd: 3 maanden
Anabole/Androgene verhouding: 100/100.


Enkel als zijn dosissen, zijn de cycli van Testosteroncypionate uiterst flexibel en veelzijdig in termen van zijn gebruik. Het testosteron is misschien de meest veelzijdige en flexibele anabole steroïden geschikt voor vrij letterlijk om het even wat en helpend om het even welke gebruiker bij het bereiken van om het even welk gewenst doel. Naast zijn kwaliteit van extreme veelzijdigheid, heeft men ook eerder vermeld dat het Testosteron veruit de veiligste anabole steroïden is. Het bezit een overvloed essentiële kenmerken en functioneert die zijn gebruik in elke enige anabole steroid cyclus vergt – absoluut geen cycli van om het even welke anabole steroïden zouden zonder minstens een TRT-gebruikte dosis Testosteron Cypionate moeten worden in werking gesteld.

In termen van de daadwerkelijke cycli van Testosteroncypionate, is het ook een samenstelling die een zeer breed en enorm niveau van verenigbaarheid met andere anabole steroïden tentoonstelt. Het testosteron in het algemeen is stapelbaar en compatibel met elke enige anabole steroïden bestaand (toch is zijn gebruik essentieel wanneer het runnen van een andere anabole steroïden). De enige minder belangrijke uitzondering op deze regel is het feit dat diverse geëstrificeerde varianten van Testosteron neigt om met andere anabole steroïden beter te stapelen die zeer gelijkaardige halveringstijden en versietarieven bezitten. Nochtans, is dit niet zodat veel een uitzondering aan de regel zo veel aangezien het een kwestie van gemak is. Bijvoorbeeld, is het Testosteron Cypionate compatibeler in termen van injectie en beleid die met Trenbolone Enanthate plannen dan het met Trenbolone-Acetaat is. Het testosteron Cypionate kan met Trenbolone-Acetaat zonder problemen worden gebruikt, maar de kwestie is hier dat het Testosteron cypionate een halveringstijd van 12 dagen bezit terwijl Trenbolone-de Acetaat een halveringstijd van 3 dagen bezit. Men kan hier gemakkelijk zien hoe dit een ongemak kan zijn, zodat moeten deze verschillen worden genoteerd en maakten van bewust. Vandaar dat zal het Testosteron Cypionate beter met Trenbolone Enanthate combineren, aangezien zij allebei bijna dezelfde halveringstijd bezitten, en daarom zijn de injectieprogramma's geschikter, en beide anabole steroïden kunnen in de nauwkeurige zelfde tijden bij de nauwkeurige zelfde frequentie worden beheerd.

De cycli van testosteroncypionate van diverse verschillende types zijn zeer mogelijk, en dit is eerder terloops behandeld in de vorige afdeling waar de dosissen behandeld waren. Het snijden, het ophopen, en de magere massacycli zijn allen even mogelijk met Testosteron Cypionate, hoewel elke gebruiker en potentiële gebruiker zich ervan bewust moeten zijn dat een aromataseinhibitor tijdens knipsel of magere massacycli zal worden vereist om het waterbehoud te verwijderen dat het bloated, zachte, en gezwollen kijken lichaamsbouw zal verstrekken. Dat is tenzij zacht en gezwollen is van geen belang aan individueel, zelfs tijdens een vette verliesfase eruit ziet.

De lengte en schop-in periode van de cycli van Testosteroncypionate moet ook van bewust worden gemaakt. Het testosteron Cypionate houdt een halveringstijd van 12 dagen, die een uitgebreide de cycluslengte van Testosteroncypionate van ongeveer 10 – 12 weken vergt. Wegens de langere die periode voor optimale piek stabiele te bereiken bloedplasmaniveaus wordt vereist, „schop-in“ periode waardoor de gebruiker begint lichaamsbouwveranderingen en sterkteaanwinsten in de gymnastiek te ervaren niet tot ongeveer 4 – 6 weken in de cyclus zal voorkomen. Dit is in tegenstelling tot anabole steroïden die kortere esters en daarom kortere halveringstijden bezitten, waar „schop-in“ periode voor deze samenstellingen in de waaier van weken 2 – 4 in een cyclus is.

De Cyclus van Cypionate van het beginnerstestosteron

De Cyclusvoorbeeld van Cypionate van het beginnerstestosteron (12 van de totale cyclusweken tijd)
Weken 1 – 12:
– Testosteron Cypionate 300 – 500mg/week

Dit wordt beschouwd door velen als het meest basis van om het even welke anabole steroid cyclus, die ook het meest basis van de cycli van Testosteroncypionate voor beginners is. Dit is een perfecte inleidende cyclus voor om het even welke beginner aan de wereld van anabole steroïden. Elke first-time beginners anabole steroid cyclus zou altijd testosteron-slechts moeten bestaan uit. Om het even welke aangewezen estervariant van Testosteron kan worden gebruikt, maar deze bepaalde cyclus impliceert het gebruik van Testosteron Cypionate. De reden voor zulk een essentiële bepaling van anabool steroid gebruik is dat zoals die eerder vaak tot zover door dit profiel wordt vermeld, het Testosteron gekend om de veiligste anabole steroïden is te zijn, aangezien het is wat het menselijke lichaam endogeen vervaardigt en wat het aan gebruikelijk is. Dit zal de beginner het voordeel om toestaan hun individuele reacties op de natuurlijkste en fundamentele anabole steroïden te meten en te meten: Testosteron. Het testosteron is, grotendeels, wat elke andere anabole steroïden een derivaat van zijn. Het houdt daarom logische steek om reacties met Testosteron eerste op zijn te meten alvorens zich te bewegen op andere samenstellingen, als daar is een hoge mogelijkheid dat als een individu op een zeer negatieve manier aan een eenvoudige testosteron-slechts cyclus antwoordt, dan dat zelfde individu op een negatievere manier aan andere samenstellingen kan antwoorden. Deze cyclus van Testosteroncypionate zou als het ophopen of magere massa bereikend cyclus meest geschikt zijn.

De middencyclus van Testosteroncypionate

Midden de Cyclusvoorbeeld van Testosteroncypionate (12 van de totale cyclusweken tijd)
Weken 1 – 12:
– Testosteron Cypionate bij 500mg/week
– Nandrolone Decanoate (AKA Deca Durabolin) bij 400mg/week
Weken 1 – 4:
– Dianabol bij 25mg/day

Deze middencyclus van Testosteroncypionate is dat van het ooit zo populaire en algemeen gebruikte Testosteron/Nandrolone/Dianabol-de cyclusstapel. Het is, natuurlijk meest geschikt als middencyclus van Cypionate van het niveautestosteron, en strijdig met wat de meerderheid van anabole steroid gebruikers denkt, is dit in geen geval een beginnerscyclus. Testosteron-slechts zijn de beginnerscycli en het doel achter hen hierboven verklaard, maar het extra gebruik van andere samenstellingen in een cyclus kan vaak voor een beginner gevaarlijk worden die grotendeels onbekend met de wereld van anabole steroïden is, en kan negatief aan één of meerdere gestapelde samenstellingen reageren. Omdat de veelvoudige samenstellingen worden gebruikt, zal het ongelukkige individu onzeker zijn in verband met welke samenstelling de beklaagde van deze negatieve reacties en bijwerkingen is. Zulk een situatie ook dodelijk kon in het geval van allergische reacties blijken. Vandaar dat zouden de beginners altijd met de grondbeginselen moeten vertrekken alvorens samenstellingen te stapelen. Deze middenstapel heeft nogmaals voor het ophopen en sterkte het bereiken de voorkeur.

Mannelijk Testosteron Anabool Steroid Poeder, Anabole Steroid Hormonen

De geavanceerde Cyclus van Testosteroncypionate

Geavanceerd de Cyclusvoorbeeld van Testosteroncypionate (12 van de totale cyclusweken tijd)
Weken 1 – 12:
– Testosteron Cypionate bij 100mg/week
– Trenbolone Enanthate bij 600mg/week

Dit is één van de perfecte voorbeelden van de geavanceerde cycli van Testosteroncypionate, en dit bepaalde men is aantoonbaar van het gebruik van Testosteron Cypionate als steunende die samenstelling bij TRT-dosissen zuiver voor het handhaven van normale fysiologische functie bij gebrek aan normale goed werkende endogene Testosteronproductie wordt gebruikt (het wordt onderdrukt als resultaat van het gebruik van anabole steroïden). Daarom is het Testosteron Cypionate verminderd tot de typische TRT-dosis 100mg per week. Deze normale fysiologische Testosterondosis zal de controle van het Oestrogeenniveau door de cyclus zonder het vereiste van een aromataseinhibitor toestaan. Dit is omdat het tarief van aromatisatie van Testosteron in Oestrogeen bij dosissen dichter aan de normale fysiologische waaier zeer wordt verlaagd. Dientengevolge, functioneert Trenbolone Enanthate nu als de primaire anabole samenstelling (aka de „werkpaard“ samenstelling) die zal functioneren om de spiergroei door de cyclus te verstrekken. Trenbolone is strikt geavanceerde niveau anabole steroid, ongeschikt voor gebruik door beginners van om het even welk type. In deze cyclus, wordt de Enanthate-variant van Trenbolone gebruikt eenvoudig wegens zijn naadloze verenigbaarheid met Testosteroncyp, aangezien de esters van Cypionate en Enanthate-zoals eerder besproken allebei bijna identieke halveringstijden bezit. Dit verstrekt daarom een gemak van gemak voor de gebruiker, evenals meer vlote injectie en beleidsfrequenties. Het feit dat het Testosteron bij lage genoeg dosissen wordt gebruikt die aromatisatie te vermijden, met het feit wordt gecombineerd dat het onvermogen van Trenbolone om in Oestrogeen bij om het even welke dosis om te zetten in de totale verwijdering van om het even welk potentieel waterbehoud, opzwellen, gynecomastia of om het even welke bijwerkingen zou moeten resulteren verbonden aan Oestrogeen. Het is belangrijk om op te merken dat deze cyclus in het bijzonder om als het ophopen cyclus, magere massacyclus, of snijdende cyclus worden gebruikt – allen zonder het opgeblazen potentieel voor waterbehoud of andere bijwerkingen van Estrogenic genoeg sterk is.


Het Poederomzetting van testosteroncypionate


80mg/ml @250ml
Het Poeder van testosteroncyp 20g
Benzyl Alcohol 5ml
Benzyl Benzoate 45ml
Druivepitolie 185ml 

200mg/ml @250ml
Het Poeder van testosteroncyp 50g
Benzyl Alcohol 5ml
Benzyl Benzoate 45ml
Druivepitolie 162.5ml
dosering: Gemiddelde Dosis: Mensen 250-1000 mg/week
halveringstijd: 15-16 dagen


Het testosteron cypionate is een ester van testosteron die voor de behandeling in mannetjes wordt gebruikt om primaire (aangeboren of verworven) te behandelen hypogonadism - testicular mislukking toe te schrijven aan cryptorchidism, tweezijdige torsie, orchitis, het verdwijnen testikelsyndroom, of orchidectomy.
 

Snel Detail:


testosteron cypionate
Productnaam: Testosteron cypionate; Testosteron cypionate; Testosteron cypionate; depovirin, departement-test, departement-testosteron, devirin, D-Test, Durandro, Jectatest, Malogen, CYP., neo-Testosterona depositum, Pentosteron, Pertestis-depositum, Proterona, retar-Gen A, Sadiferol, Supertest, Tardotest
CAS: 58-20-8
Molecuulgewicht: 412.6
Moleculaire Formule: C27H40O3
Analyse: 99%
EINECS: 200-368-4
Verschijning: gele vloeistof
Gebruik: Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.
 
Testosteron cypionate cyclus:

 


Week

Test C

Equipoise

Primobolan

Clomid

 

1

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

2

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

3

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

4

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

5

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

6

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

7

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

8

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

9

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

10

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

11

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

12

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

13

500mg/week

 

 

 

500ui/week

14

500mg/week

 

 

 

500ui/week

15

500mg/week

 

 

 

500ui/week

16

500mg/week

 

 

 

500ui/week

17

 

 

 

 

 

18

 

 

 

50mg/day

 

19

 

 

 

50mg/day

 

20

 

 

 

50mg/day

 
 
 

 

Onze advantange

Kwaliteit
Met onze jaren van ervaring, geavanceerde technologie en ononderbroken onderzoek, onze kwaliteit voldoet tofully aan de behoeften van de markt is om aan de behoeften van klanten te voldoen
 
Levering
toen wij uw betaling bevestigden, zullen wij uw producten binnen 24 uren inpakken, en wij zullen verschepend binnen 48 uren, het volgen zullen het aantal en het beeld van pakket naar u worden verzonden.
 
Prijs
de beste prijs zal aan u worden verstrekt, natuurlijk, mijn vriend, koopt u meer, zal onze prijs meer betaalbaar zijn, zullen wij één of andere gift naar u verzenden
 
De dienst
Uw volgnummer en beelden zullen naar u via e-mail worden verzonden, zullen wij u vertellen om één enkel aantal van URLs te zoeken, en wij zullen altijd uw volgnummer volgen

 

Onze voordelen:

1. Hoog - kwaliteitsproducten met concurrerende prijzen.

2. Wij verlenen de professionele dienst.

3. Genoeg voorraad en Snelle levering.

4. Wij asure veilige en efficiënte het verschepen methode.

5. Snelle reactie op om het even welke e-mail of problemen.

 

Beschikbare het volgen aantallen aan de V.S.:

EE689150169CN

EE689150084CN

EE750056148CN

EE689151059CN

EA211716874HK

 

3.

Plaats van Oorsprong:

China

Merknaam:

Wonder Pharma

Certificatie:

ISO9001, KOSHER ISO14000,

Modelaantal:

58-20-8

 

4.

Minimumordehoeveelheid:

10 gram

Prijs:

onderhandeling

Verpakkingsdetails:

1kg/bag, 100grams/bag, 10grams/bag

Levertijd:

1-3 dagen

Betalingstermijnen:

T/T, de Western Union, Geldgram

Leveringscapaciteit:

100KGS/week

 


WONDERpharma voordeel: 
1. Rijke ervaring.
Ons bedrijf is een professionele steroid leverancier in China meer dan 15 jaar. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Canada, Brazilië, Australië, Midden-Oosten, en anderen. Wij werden zeer goed terugkoppelen van onze klanten, wegens de kwaliteit van onze steroïden en beroepservaring in het in werking stellen van de zaken. 
2. Grote kwaliteit, zuiverheid en gunstig.
De goede kwaliteit is één van ons geheim van succes, zowel ruw poeder als vloeibare steroïden.
3. Veilige en snelle levering.
Er zijn ook steroïden bij voorraad, zodat kunnen wij hen zeer snel leveren zodra wij de betaling, normaal binnen 24 uren kregen.
Wij hebben speciale manier die 0.01kg aan 3.5kg-producten kon in één keer verschepen. Wij bieden ook smeltend poeder in de vloeibare dienst aan. En kan de vloeistof in speciale flessen verschepen.
4. De goede naverkoopdienst.
Volgend het pakket en bijwerkend het elke dag. Snelle reactie en goede mededelingen, online 24 uren.

 

Verpakking en levering
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming. 
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 12 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

 

HEET VERKOOP Ruw Steroid Poeder in WONDER PHARMA:

Mestanolone
Mesterolone
Methandienone
Methenoloneacetaat
Methenolone Enanthate
Oxymetholone
Oxandrolone
Stanozolol
Drostanolonepropionaat
Drostanolone enanthate
Exemestane
Testosteron
Testosteron Cypionate
Testosteron Decanoate
Testosteron Enanthat
Testosteron Isocaproate
Testosteron Phyenylpropionate
Testosteronpropionaat
Testosteron Undecanoate
Testosteronacetaat

 

 

Contactpersoon:   Mej. Michelle
Skype-identiteitskaart:               Leef: marvelpharma
E-mailadres:     MarvelPharma@yahoo.com
Website:                RawSteroid-Powders.com

Contactgegevens
China Pharmaceutical & Chemical Online Market

Contactpersoon: Jiny Tien

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)